Underholdning til julefrokost og firmafest

Underholdning til firmafest og julefrokost

Ønsker du en helt speciel og vellykket fest eller julefrokost, så book underholdning til firmafest med undertegnede – så kan du være helt tryg ved, at der er en professionel entertainer ved roret!

Jeg har levet som professionel komiker, siden jeg vandt DM i Stand-up Comedy i 2003 – efterfølgende har jeg optrådt ved over 200 firmafester – store som små virksomheder landet over.

Jeg ved, hvad der virker til et virksomhedsarrangement, og erfaringen har givet mig en førsteklasses evne til at håndtere underholdning til firmafest og julefrokost.

Enhver situation (inklusive berusede medarbejdere) kan ødelægge stemningen, hvis den håndteres forkert – men den kan så sandelig også løfte stemningen til nye højder, hvis man bruger sin praktiske erfaring og udnytter situationen til noget komisk!

Jeg fletter meget gerne historier og information om firmaet ind i mit show!

Der er ikke to firmafester, der er ens – derfor starter jeg altid med at få en snak om det enkelte arrangement sammen med dig, så jeg kan være godt forberedt.

Jeg laver meget gerne skræddersyet underholdning til julefrokost eller lidt målrettet komik til en firmafest. Tit kan mit show let tilpasses den enkelte situation, men jeg vil selvfølgelig meget gerne medtage firmaets kendte personer (ledelse) eller nogle af de klassiske medarbejderhistorier, som alle i virksomheden kender.

Du kan også vælge, at jeg helt skal holde mig fra at kommentere noget ved firmaet og medarbejderne – det er naturligvis op til dig. Jeg leverer et top professionelt show til festen, hvor du bestemmer stilen, og hvor langt grænserne går!

Hvis du har spørgsmål, eller vil du reservere en dato, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe lige nu og her på telefon 22 82 40 85.

Du kan se min præsentationsvideo herude til højre – du kan også vælge at udfylde formularen for at få et lynhurtigt pristilbud og se mit materiale om firmafest og julefrokost:

Få et uforpligtende tilbud lynhurtigt. Udfyld denne formular, så hører du fra mig inden 24 timer:

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha' det godt!

Pernille S

STOFA A/S

Underholdning for alle

Jeg målretter mit show, så det ikke fornærmer nogen og alle morer sig uanset alder.

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger - alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så
 fantastisk - jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Underholdning til firmafest

Underholdning kan også være i hverdagen. Her er der komik til at sparke et salgsmøde igang!

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på Euc syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger - alle syntes, det var super godt.

EUC Syd

Underholdning til møder

Komik kan være et fantastisk indslag til firmamøder. Det får humøret op og dermed indlæringsevnen, interessen og genkaldelsen.