Her finder du underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

En fødselsdag er en glædens dag, og jeg kan hjælpe dig med at gøre den endnu mere festlig og humørfuld igennem målrettet underholdning til fødselsdag!

Jeg har nu underholdt til over 200 fødselsdage landet rundt. Rent faktisk lærte jeg den vigtigste lektion om underholdning til fødselsdag, før jeg blev professionel komiker.

Det skete, dengang jeg spillede som musiker til alverdens fester. Gennem mit arbejde fik jeg lejlighed til at se over 500 fester fra første parket. Det betød, at jeg eksempelvis så den underholdning til fødselsdag, der var booket og jeg observerede, hvordan gæsterne var gennem de forskellige stadier af festen.

Jeg så et hav af forskellige entertainere give deres bud på underholdning til fødselsdag. Det var lige fra de mest tåkrummende pinlige til dem, der væltede huset og fremkaldte latterkramper hos publikum. Efter et stykke tid kunne jeg pludselig begynde at genkende et mønster, ved de forskellige shows, jeg så.

Om det er en 25 års fødselsdag, 30, 40, 50 eller 60, så målretter jeg mit show, så publikum skraldgriner.

Jeg fik simpelthen en uvurderlig erfaring i, hvad der virker, og hvad der ikke virker til en fest! Den nyder jeg godt af i dag, fordi den gør mig i stand til dels at lave et show, der får gæsterne til at græde af grin, men samtidig har jeg også en praktisk erfaring i at håndtere de situationer, der dukker op og bruge dem til at gøre showet endnu bedre.

Hvis du selv skal holde fødselsdag, kan jeg tilbyde dig første klasses underholdning til festen, og vi tager selvfølgelig en snak om, hvad der skal foregå, og hvilke typer af gæster jeg skal optræde for. Derefter kan du roligt læne dig tilbage og lade mig klare resten.

Hvis du selv er inviteret til fødselsdag, og i er nogle stykker, der overvejer at give mig som en alternativ gave, så vil jeg blive meget glad for noget baggrundsinformation om fødselaren, så jeg kan målrette showet.

Du kan ringe nu på 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato med det samme. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen for at få et tilbud og se mit materiale om underholdning til fødselsdag:

Få et uforpligtende tilbud lynhurtigt. Udfyld denne formular, så hører du fra mig inden 24 timer:

TAK for en superb aften

Det var edder..... godt

Overraskende - humørfyldt, og helt igennem en dejlig overraskelse for Karsten og vores gæster

(hold kæft - hvor var han god) er bare en af de sætninger - der flyver rundt i havnen.

TAK

Lisa Hansen

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags...det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig vi kontakter.

Peernille Fyhns

Hej Henrik!
 
Det var en super fest, sikke en kanon underholdning, folk var helt vilde med dig 👍 der blev snakket om dig resten af aftenen.
Super start på en fest, tak😊
Charlotte Strand

Hej Henrik!
Jeg havde glædet mig meget til du skulle komme og var vældig glad for dit indslag.

Mange af gæsterne gav udtryk for det samme, vi morede os dejligt. Jeg vil huske dig, også til andre.

 

Johnnie Phillipsen

Hej Henrik

Håber du kom godt hjem fra Thyborøn i lørdags. Vi var bare tilfredse og det var fødselaren også. Han var helt oppe og køre, og tak for lidt ekstra optræden. Lars går meget op i at trylle med kort, så det var bare perfekt. Vi snakker meget om dig her i Thyborøn, det er langt ude bag de yderste klitrækker, det er ikke hver dag, der kommer en Henrik Bruhn, kendt fra TV.

Meget sjovt, så vi dig på TV i går aftes, og vil følge dig igen i dag.

Birthe og Henning Byskov