Book en professionel stand up komiker til din fest!

Stand up komiker

Hvis du kunne tænke dig en stand up komiker til dit arrangement, er her løsningen på dit ønske. Jeg lever som professionel komiker, og en stor del af mit job er netop private fester og firmaarrangementer.

Jeg har elsket komik i hele mit liv, hvor jeg blev professionel i december måned 2003, da jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy. Før det arbejdede jeg som selskabsmusiker og tryllekunstner ved bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.

Det betyder, at jeg nu har optrådt til langt over 1000 fester rundt omkring i Danmark, og det har givet mig en ret god indføling med, hvad der virker, og hvad der ikke virker som stand-up underholdning ved fester.

Dét at optræde til en privat fest eller et firmaarrangement er nemlig noget ganske andet end at stå på en scene med et show. Forskellen er, at når du står på scenen, så har gæsterne betalt en entré for at se dig underholde, men til fester ved de fleste af gæsterne som regel ikke engang, at der kommer en komiker!

Har du brug for en stand up komiker, så tøv ikke med at tage fat på mig. Jeg har optrådt for alle typer forsamlinger!

Hvis man er dygtig og har lidt praktisk erfaring, kan dette faktisk være en stor fordel for en stand up komiker som mig. Det kræver bare, at man er i stand til at tilpasse sit show til den specifikke lejlighed.

Netop dette er noget af det, jeg øver mig mest i. Ved nogle arrangementer skal man én vej og ved andre en anden vej. Jeg tilpasser mit standup til den respons jeg får. Det betyder, at der ikke er to fester, der er ens for mig! Det er en dejlig fornemmelse, at jeg stadig den dag i dag, efter over 6 år som professionel komiker, stadig kan have en kildrende fornemmelse i maven, fordi jeg ikke ved, hvad det er for et publikum, jeg skal ind og underholde.

Jeg elsker mit arbejde, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan få lov til at leve som professionel stand-up komiker. Hvis du har lyst, kan du jo se min præsentationsvideo herude til højre!

Du er mere end velkommen til at ringe nu på telefon 70 22 01 44, eller du kan udfylde formularen for at få et tilbud og se mit stand up materiale:

Få et uforpligtende tilbud lynhurtigt. Udfyld denne formular, så hører du fra mig inden 24 timer:

Kære Henrik
 
Vi vil lige endnu engang sige Tusind tak for dit fantastisk sjove indslag til vores kobberbryllup 😊 vi har fået så meget positiv feedback fra vores gæster, der går på at du var helt vildt sjov😂😂
 
Som "parterapeut" var du super, det var skønt at se Henrik fra en ny side, og jeg blev helt nyforelsket igen 😉
 
Tak for denne gang, vi håber du evt. Laver et show igen, så kommer vi helt sikkert og ser dig ❤
Dorthe Ly Larsen

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags...det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig vi kontakter.

Peernille Fyhns

Hej Henrik!
 
Det var en super fest, sikke en kanon underholdning, folk var helt vilde med dig 👍 der blev snakket om dig resten af aftenen.
Super start på en fest, tak😊
Charlotte Strand

Hej Henrik
 
Mange TAK for en virkelig skøn og morsom underholdning i lørdags til Louises konfirmation i Mosede.
Alle gæsterne synes, at det var fantastisk morsomt. Så endnu tak for din hjælp.
 
PS  Jeg gemmer selvfølgelig dine mails, hvis behov for kontakt opstår igen. Ligeledes gav jeg din mailadresse til nogle af gæsterne.
Vibeke Nielsen

TAK for en superb aften

Det var edder..... godt

Overraskende - humørfyldt, og helt igennem en dejlig overraskelse for Karsten og vores gæster

(hold kæft - hvor var han god) er bare en af de sætninger - der flyver rundt i havnen.

TAK

Lisa Hansen