fbpx

Tak for din interesse!

Her har jeg samlet lidt materiale i form af avisklip, udtalelser og videoeksempler på min optræden. Du kan se udtalelser i sidebaren.

Jeg koster 8800 kroner inklusive kørsel til alle former for firmaarrangementer. Der er ikke moms på kunstnerhonorarer.

Indslaget varer ca. 60 minutter og du er meget velkommen til at fortælle, om der er specielle personer, der skal være i fokus.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller sms’e på telefon 22 82 40 85 eller skrive en e-mail på kontakt@henrikbruhn.dk.

Aviser

Det var det. Jeg håber, du nu er overbevist om, at jeg kan levere underholdning i topklasse til din fest. Du er som sagt velkommen til at skrive en e-mail eller ringe/sms’e på 22 82 40 85 og alternativt kan du bruge denne formular for at høre, om jeg er ledig:

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!

Hvad kan jeg gøre for dig?

Underholdning til møder

Komik kan være et fantastisk indslag til firmamøder. Det får humøret op og dermed indlæringsevnen, interessen og genkaldelsen.

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha' det godt!

Pernille S

STOFA A/S

Underholdning til alle anledninger

Om I er unge eller gamle, få eller mange, så planlægger jeg mit show så I skraldgriner!

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger - alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så
 fantastisk - jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Underholdning for alle

Jeg målretter mit show, så det ikke fornærmer nogen og alle morer sig uanset alder.

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på Euc syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger - alle syntes, det var super godt.

EUC Syd

Underholdning til firmafest

Underholdning kan også være i hverdagen. Her er der komik til at sparke et salgsmøde igang!

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags...det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig, vi kontakter.

Peernille Fyhns

Skal det være personligt?

Jeg modtager gerne baggrundshistorier jeg kan flette ind i showet, så bliver det meget mere personligt.

OBS: E-mailen er sendt til bookingbureauet, hvor jeg var hyret som falsk festfotograf!

Sikke en success!!!!! Henrik ankom på en måde så min kæreste, og gæsterne, undrede sig over, hvem han i det hele taget var, og hvad han lavede til festen. Han tilkendegav sig overhovedet ikke, hvilket gjorde at min kæreste på et tidspunkt rejste sig op, gik med korslagte arme over til Henrik, og spurgte, om han da havde et problem ...!??

Så begyndte Henrik at "rulle sig ud", og jeg skal da lige love for, at han havde os alle i sin hule hånd. Efter en times tid hvor han simpelthen bare leverede varen, var vi og vores gæster, samt køkkenpersonalet som også kom ud og deltog, færdige af grin og høje latterbrøl, og vores maver kunne næsten ikke klare mere. Hans kontakt med gæsterne, og hans fine fornemmelse for situationer, han lige kunne gribe fat i, var formidabel.

Lijane Andersen