Få skræddersyet underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation

Stand-up comedy er i høj kurs som underholdning til konfirmation. Det er naturligvis, fordi de unge konfirmander elsker at se det.

Jeg er professionel stand-up komiker, og jeg har endog vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy tilbage i 2003! Siden da har jeg optrådt til over 100 konfirmationer, og det har selvfølgelig givet mig en praktisk erfaring, som jeg nyder godt af i dag.

Jeg ved, hvad konfirmanderne kan lide, og det får de selvfølgelig for fuld skrue – det er og bliver jo deres dag! Kunsten består så i at levere underholdning til konfirmationen, der også får de andre gæster til at græde af grin. Det er her, at jeg for alvor trækker på mine mange års erfaring som professionel entertainer.

Hvis du har interesse i at booke underholdning til konfirmation med mig, så starter vi selvfølgelig med at tage en snak om konfirmanden, gæsterne og de praktiske rammer. Det gør, at jeg kan forberede et målrettet show, der får latterkramperne frem hos alle.

Underholdning til konfirmation

Ved konfirmationsunderholdning tager det selvfølgelig udgangspunkt i konfirmanden, men underholdningen skal være for alle i lokalet.

Jeg vil meget gerne flette forskellige historier ind om konfirmanden, hvis du ønsker det, og ved mange konfirmationer slutter jeg af med at demonstrere et par specielt udvalgte close-up tricks for konfirmanden. Det giver ham/hende en følelse af at være i centrum, uden at være udstillet.

Korttrick, der beror på mange års øvelse, står normalt også i meget høj kurs ved konfirmanderne, fordi det kan ses med det samme, at det ikke er tricks, man kan finde i en tryllebog på biblioteket. Men om jeg skal afslutte med det eller ej, er helt og holdent din beslutning.

Du kan ringe til mig lige nu og her på telefon 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato i kalenderen, men du kan også udfylde formularen og få et pristilbud og se mit materiale om underholdning til konfirmationer:

Få et uforpligtende tilbud lynhurtigt. Udfyld denne formular, så hører du fra mig inden 24 timer:

Hej Henrik!

Tusind tak for fantastisk underholdning til Cecillies konfirmation👍👍👍 Helt fantastisk😉👍 Alle uden undtagelse morede sig fuldt ud.

Henriette Kristensen

Hej Henrik,

1000 tak fordi du kom og var med til at give vores søn den bedste konfirmation, man kunne tænke sig! Vi var SÅ meget underholdt af dig, og vi fik kanon respons fra alle gæsterne bagefter. De var vilde med dig og din humor 🙂 Christian var vild med dig - og det var vi også!!!

Høj, høj klasse 👍😄

TAK!!!

Ha' en rigtig god weekend 🙂

Lene Clemens

Hej Henrik
 
Tak for super god underholdning ved Sebastians konfirmation den 20.maj. Det var virkelig morsomt og vi var alle flade af grin.
Sebastian var glad og alle talte om, hvor sjovt det var.
 
Vi glæder os til at se dig næste gang
Lone Kongstad

Hej Henrik
 
Mange TAK for en virkelig skøn og morsom underholdning i lørdags til Louises konfirmation i Mosede.
Alle gæsterne synes, at det var fantastisk morsomt. Så endnu tak for din hjælp.
 
PS  Jeg gemmer selvfølgelig dine mails, hvis behov for kontakt opstår igen. Ligeledes gav jeg din mailadresse til nogle af gæsterne.
Vibeke Nielsen

Hej Henrik,

Lige en lille hilsen her fra det sønderjyske - og endnu en gang tak for god underholdning til min datter Annicas konfirmation den 14. maj. Folk morede sig, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger.

Henny Sørensen

Hej Henrik

Tak for et forrygende show i lørdags. Alle var vildt begejstret!

Denne kvinde fik latterkrampe, gik i fødsel og fødte 5 timer og 57 minutter senere en dejlig datter. (se vedhæftet foto).

Konfirmanderne synes bare det var det fedeste show...

Bjarne og familien