Underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation

Få skræddersyet stand-up underholdning og indslag til konfirmationen!

Stand-up comedy er i høj kurs som underholdning til konfirmation. Det er naturligvis, fordi de unge konfirmander elsker at se det.

Jeg er professionel stand-up komiker, og jeg har endog vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy tilbage i 2003! Siden da har jeg optrådt til over 100 konfirmationer, og det har selvfølgelig givet mig en praktisk erfaring, som jeg nyder godt af i dag.

Jeg ved, hvad konfirmanderne kan lide, og det får de selvfølgelig for fuld skrue – det er og bliver jo deres dag! Kunsten består så i at levere underholdning til konfirmationen, der også får de andre gæster til at græde af grin. Det er her, at jeg for alvor trækker på mine mange års erfaring som professionel entertainer.

Hvis du har interesse i at booke underholdning til konfirmation med mig, så starter vi selvfølgelig med at tage en snak om konfirmanden, gæsterne og de praktiske rammer. Det gør, at jeg kan forberede et målrettet show, der får latterkramperne frem hos alle.

Jeg vil meget gerne flette forskellige historier ind om konfirmanden, hvis du ønsker det, og ved mange konfirmationer slutter jeg af med at demonstrere et par specielt udvalgte close-up tricks for konfirmanden. Det giver dem en følelse af at være i centrum, uden at de bliver udstillet.

Korttrick, der beror på mange års øvelse, står normalt også i meget høj kurs ved konfirmanderne, fordi det kan ses med det samme, at det ikke er tricks, man kan finde i en tryllebog på biblioteket. Men om jeg skal afslutte med det eller ej, er helt og holdent din beslutning.

Du kan ringe til mig lige nu og her på telefon 70 22 01 44, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato i kalenderen, men du kan også se mit materiale lige her: Vis mig dit materiale om underholdning til konfirmation!