Underholdning til julefrokost og firmafest

Ønsker du en helt speciel og vellykket fest eller julefrokost så book underholdning til firmafest med undertegnede, og så kan du være helt tryg ved, at der er en professionel entertainer ved roret!

Dit arrangement bliver suverænt, når du booker underholdning til firmafest eller julefrokost

Ønsker du en helt speciel og vellykket fest eller julefrokost så book underholdning til firmafest med undertegnede, og så kan du være helt tryg ved, at der er en professionel entertainer ved roret!

Jeg har levet som professionel komiker, siden jeg vandt DM i Stand-up Comedy i 2003, og efterfølgende har jeg optrådt ved over 200 firmafester – store som små virksomheder landet over.

Jeg ved, hvad der virker til et virksomhedsarrangement, og erfaringen har givet mig en første klasses evne til at håndtere underholdning til firmafest og julefrokost.

Enhver situation (inklusive berusede medarbejdere) kan ødelægge stemningen, hvis den håndteres forkert – men den kan så sandelig også løfte stemningen til nye højder, hvis man bruger sin praktiske erfaring og udnytter situationen til noget komisk!

Der er ikke to firmafester, der er ens, og derfor starter jeg altid med at få en snak om det enkelte arrangement sammen med dig, så jeg kan være godt forberedt.

Jeg laver meget gerne skræddersyet underholdning til julefrokost eller lidt målrettet komik til en firmafest. Tit kan mit show let tilpasses den enkelte situation, men jeg vil selvfølgelig meget gerne medtage firmaets kendte personer (eller ledelse) eller nogle af de klassiske medarbejderhistorier, som alle i virksomheden kender.

Du kan også vælge, at jeg helt skal holde mig fra at kommentere noget ved firmaet og medarbejderne – det er naturligvis op til dig. Jeg leverer et første klasses show til festen, hvor du bestemmer stilen, og hvor langt grænserne går!

Du kan se min præsentationsvideo herude til højre, og du kan også vælge at klikke på følgende link for at få se mit materiale: Vis mig information om underholdning til firmafest og julefrokost!

Hvis du har spørgsmål, eller vil du reservere en dato, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe lige nu og her på telefon 70 22 01 44.

Vi ses til din firmafest!