Her finder du underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

En fødselsdag er en glædens dag, og jeg kan hjælpe dig med at gøre den endnu mere festlig og humørfuld igennem målrettet underholdning til fødselsdag!

Jeg har nu underholdt til over 200 fødselsdage landet rundt. Rent faktisk lærte jeg den vigtigste lektion om underholdning til fødselsdag, før jeg blev professionel komiker.

Det skete, dengang jeg spillede som musiker til alverdens fester. Gennem mit arbejde fik jeg lejlighed til at se over 500 fester fra første parket. Det betød, at jeg eksempelvis så den underholdning til fødselsdag, der var booket og jeg observerede, hvordan gæsterne var gennem de forskellige stadier af festen.

Jeg så et hav af forskellige entertainere give deres bud på underholdning til fødselsdag. Det var lige fra de mest tåkrummende pinlige til dem, der væltede huset og fremkaldte latterkramper hos publikum. Efter et stykke tid kunne jeg pludselig begynde at genkende et mønster, ved de forskellige shows, jeg så.

Jeg fik simpelthen en uvurderlig erfaring i, hvad der virker, og hvad der ikke virker til en fest! Den nyder jeg godt af i dag, fordi den gør mig i stand til dels at lave et show, der får gæsterne til at græde af grin, men samtidig har jeg også en praktisk erfaring i at håndtere de situationer, der dukker op og bruge dem til at gøre showet endnu bedre.

Hvis du selv skal holde fødselsdag, kan jeg tilbyde dig første klasses underholdning til festen, og vi tager selvfølgelig en snak om, hvad der skal foregå, og hvilke typer af gæster jeg skal optræde for. Derefter kan du roligt læne dig tilbage og lade mig klare resten.

Hvis du selv er inviteret til fødselsdag, og i er nogle stykker, der overvejer at give mig som en alternativ gave, så vil jeg blive meget glad for noget baggrundsinformation om fødselaren, så jeg kan målrette showet.

Du kan ringe nu på 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato med det samme. Du er også meget velkommen til at klikke på dette link for at se mit materiale om underholdning til fødselsdag:

 

Sikke en success!!!!! Henrik ankom på en måde så min kæreste, og gæsterne, undrede sig over hvem han i det hele taget var, og hvad han lavede til festen. Han tilkendegav sig overhovedet ikke, hvilket gjorde at min kæreste på et tidspunkt rejste sig op, gik med korslagte arme over til Henrik, og spurgte om han da havde et problem …!??

Så begyndte Henrik at “rulle sig ud”, og jeg skal da lige love for at han havde os alle i sin hule hånd. Efter en times tid hvor han simpelthen bare leverede varen, var vi og vores gæster, samt køkkenpersonalet som også kom ud og deltog, færdige af grin og høje latterbrøl, og vores maver kunne næsten ikke klare mere. Hans kontakt med gæsterne, og hans fine fornemmelse for situationer han lige kunne gribe fat i, var formidabel.

Lijane Andersen