Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

En fest kan ikke gøres om, og derfor er underholdning til bryllup selvfølgelig en vigtig beslutning. Jeg startede for over 10 år siden med at spille som musiker til bryllupper, og allerede der gjorde jeg mig nogle erfaringer med, hvilken bryllupsunderholdning der virker. Det skete jo ved, at jeg kunne sidde og se, hvordan de entertainere, der var booket som underholdning, klarede den. Derfor gjorde jeg mig desværre også nogle erfaringer med, hvor galt det kan gå.

Der findes intet værre end gæster, der sidder og krummer tæer, fordi komikeren ikke rammer rigtigt, og pinligheden bare bliver større, jo længere tid man ser på det. Jeg har gang på gang set underholdning til bryllup, der bare ikke fungerede – simpelthen på grund af entertainerens manglende erfaring med situationen.

Jeg valgte at blive professionel komiker i 2003, fordi jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy, og jeg elsker mit arbejde! Jeg er også ekstrem glad for min erfaring fra tiden som musikalsk bryllupsunderholdning. Jeg kan nemlig garantere dig for, at der er ekstrem stor forskel på at stå på en scene, hvor folk har betalt penge for at komme ind og høre en komiker og så at stå og skulle levere underholdning til bryllup, hvor gæsterne ikke er kommet for at se dig!

Det er og bliver en helt anden situation, og derfor er det også et helt skræddersyet show, jeg leverer til bryllupper. Selve showets indhold er også noget helt andet, end det man normalt ser på scenerne. Jeg har nu optrådt som komiker til langt over 100 bryllupper, og jeg har som musiker set ligeså mange forskellige komikere som bryllupsunderholdning. Jeg har derfor stor erfaring med showets indhold – for det må og skal være noget, som ALLE kan holde ud at høre på.

Det nytter efter min mening ikke noget at vælge underholdning til bryllup, der rammer et bestemt segment, imens alle andre sidder og tænker deres egne tanker. Til bryllupper er alle aldersgrupper repræsenteret, og det vælger jeg at respektere som komiker! Så jeg går altid efter at levere et topklasse show, som alle gæsterne husker tilbage på med latterkramper.

Men min bryllupsunderholdning er jo først og fremmest rettet imod brudeparret. Derfor vil jeg altid gerne have lidt baggrundsinformation, så jeg kan forberede mig ordentligt og levere et uforglemmeligt show.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 22 82 40 85 og få en snak om bryllupsunderholdning. Du kan også se mit materiale om underholdning til bryllup ved at klikke på linket:

 

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags…det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig vi kontakter.

Peernille Fyhn