Book en professionel stand-up komiker til din fest!

Hvis du kunne tænke dig en standup komiker til dit arrangement, er her løsningen på dit ønske. Jeg lever som professionel komiker, og en stor del af mit job er netop private fester og firmaarrangementer.

Hvis du kunne tænke dig en stand-up komiker til dit arrangement, er her løsningen på dit ønske. Jeg lever som professionel komiker, og en stor del af mit job er netop private fester og firmaarrangementer.

Jeg har elsket komik i hele mit liv, hvor jeg blev professionel i december måned 2003, da jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy. Før det arbejdede jeg som selskabsmusiker og tryllekunstner ved bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.

Det betyder, at jeg nu har optrådt til langt over 1000 fester rundt omkring i Danmark, og det har givet mig en ret god indføling med, hvad der virker, og hvad der ikke virker som stand-up underholdning ved fester.

Dét at optræde til en privat fest eller et firmaarrangement er nemlig noget ganske andet end at stå på en scene med et show. Forskellen er, at når du står på scenen, så har gæsterne betalt en entré for at se dig underholde, men til fester ved de fleste af gæsterne som regel ikke engang, at der kommer en komiker!

Hvis man er dygtig og har lidt praktisk erfaring, kan dette faktisk være en stor fordel for en stand-up komiker som mig. Det kræver bare, at man er i stand til at tilpasse sit show til den specifikke lejlighed.

Netop dette er noget af det, jeg øver mig mest i. Ved nogle arrangementer skal man én vej og ved andre en anden vej. Jeg tilpasser mit standup til den respons jeg får. Det betyder, at der ikke er to fester, der er ens for mig! Det er en dejlig fornemmelse, at jeg stadig den dag i dag, efter over 6 år som professionel komiker, stadig kan have en kildrende fornemmelse i maven, fordi jeg ikke ved, hvad det er for et publikum, jeg skal ind og underholde.

Jeg elsker mit arbejde, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan få lov til at leve som professionel stand-up komiker. Hvis du har lyst, kan du jo se min præsentationsvideo herude til højre!
Du er mere end velkommen til at ringe nu på telefon 70 22 01 44, eller du kan klikke på linket for at se mit materiale: Vis mig venligst dit stand-up komiker materiale!