Komik samarbejdet

Komik samarbejdetEt komisk indslag bliver bare bedre hvis det er skræddersyet til den enkelte situation.

Vi er tre komikere der uge efter uge laver målrettet og skræddersyet komik… også til dig!

  • Et bryllupsindslag bliver bedst hvis det handler om brudeparret og henvender sig til dem.
  • Et konfirmationsindslag for et kæmpeløft når det ikke blot henvender sig til konfirmanden, men også er skrevet ud fra stikord.
  • En firmafest bliver meget mere målrettet når det komiske indslag handler om firmaet og dets medarbejdere

Dette er bare få eksempler, men ligegyldigt hvad så er målrettet og skræddersyet komik altid bedre end et standard show.

Derfor er vi 3 komikere der har startet et ugentligt samarbejde. Vi mødes en gang om ugen og der medbringer hver komiker stikord om de kommende arrangementer. Så byder vi alle ind med jokes, sjove ideer og andre muligheder til brugen af de personlige oplysninger der er blevet modtaget.

Når vi er færdige med ugens møde har hver komiker fået en masse gode og personlige jokes og indgangsvinkler til de kommende show. Det betyder at du som kunde får et meget mere målrettet og personligt show… og så har du endda haft 3 komikere på arbejde med at lave det materiale som jeg så kommer og præsenterer.

Komiksamarbejdet består imellem:

Henrik Bruhn Anders Bonde Niels-Peter Henriksen

Tre hoveder tænker bedre end et, og derfor er vi også meget glade for samarbejdet allesammen. Brug os næste gang du skal til fest, så leverer jeg fantastisk komik målrettet til lejligheden.

Hvis jeg er optaget er Anders Bonde og Niels-Peter derfor oplagte valg, idet jeg så vil være lidt med alligevel, igennem vores ugentlige møde.